Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Marian Barbu arbitrează meciul FC Viitorul – Poli Iaşi. Partida se joacă joi, de la 19:00, la Look Sport

Superliga Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20104599/1/marian-barbu-arbitru-fc-arges-dinamo-1024x683.jpg

Arbitrul Marian Barbu va conduce la centru partida FC Viitorul – Poli Iaşi, care se va disputa joi, de la ora 19.00, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Barbu va fi ajutat de asistenţii Imre-Laszlo Bucsi şi Marius Cristian Marchidanu.

Arbitru de rezervă va fi George Cătălin Găman, iar observator Irina Mîrţ.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la 22 februarie, dar a fost întrerupt atunci în minutul 68 şi amânat din cauza ceţii.

Partida va fi transmisă de către Look Sport şi redată în format live video de către site-ul www.looksport.ro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele