Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Marinos Ouzounidis a schimbat radical faţa Craiovei. ”Au altă motivaţie acum”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20007895/1/ouzounidis-craiova.jpg

Alexandru Băluţă a rămas foarte apropiat de Universitatea Craiova, chiar dacă a trecut ceva timp de când a plecat din Bănie. Fotbalistul de 27 de ani evoluează în prezent la Puskas Academy, în prima ligă a Ungariei.

Băluţă a declarat că ţine legătură cu mai mulţi fotbalişti din lotul oltenilor, care sunt foarte mulţumiţi de modul în care merge echipa, de când a fost preluată de Marinos Ouzounidis.

La Chindia am făcut pasul la seniori şi îi urmăresc parcursul, sunt alături de ea. Sigur, nu mai mult decât cu Craiova, nu se compară, Craiova e totul pentru mine. A venit acest antrenor grec şi am vorbit cu băieţii şi au altă motivaţie acum, le ţin pumnii. M-aş bucura pentru băieţi să facă eventul, au o şansă mare şi trebuie să profite. La noi în Oltenia e foc dacă nu luăm trofee, suporterii vor mult de la echipă. Voi fi alături de ei pe final de sezon şi sper să le port noroc”, a declarat Băluţă la Oltenia TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri