Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Marinos Ouzounidis, rămas fără speranţă după eşecul cu Botoşani: ”Totul merge prost pentru noi”

FC Botoșani Publicat pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20172912/2/ndiwjmhhc2g9mzmwngq1nzq0ytexmza5mmm1ntnjyznjy2u5ogvmzdc-thumb.jpg

Marinos Ouzounidis s-a arătat dezamăgit după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova în faţa Botoşaniului. Tehnicianul elen a spus că echipa sa nu merita să piardă meciul, deoarece, în viziunea sa, elevii săi au fost mai buni decât băieţii lui Marius Croitoru.

Ouzounidis a mărturisit deznădăjduit că Universitatea traversează o perioadă în care totul merge prost şi că, în acest moment, se gândeşte doar la jucătorii săi, ci nu la lupta pentru titlul de campioană.

”Nu am meritat să pierdem meciul. Am fost mai buni decât adversarul, am ratat multe ocazii, dar acesta este fotbalul. E o perioadă în care totul merge prost pentru noi. Chiar şi în nouă jucători, am ratat o oportunitate de a marca, iar pe contraatac am primit al treilea gol.

Felul în care au jucat şi au luptat a fost ok pentru mine. (n.r. Încă speraţi la titlu?) Care titlu? Nu, acum ne gândim la jucători, nu avem jucători. Aceasta e cea mai mare problemă acum. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, au dat totul astăzi.”, a declarat Marinos Ouzounidis, la finalul partidei.

FC Botoşani a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), pe CS Universitatea Craiova, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I. Craiova a avut doi jucători eliminaţi, unul, Vătăjelu, pentru două cartonaşe galbene, şi celălalt, Bancu, pentru că l-a călcat pe Florescu, aflat la pământ, apoi a vrut să-i dea un cap în figură lui Jonathan Rodriguez. De la oaspeţi a fost elimiant Ţigănaşu, pentru două galbene. În tribune, oficialul oltenilor Silvian Cristescu a fost aproape de bătaie cu membri ai delegaţiei oaspete.

Au marcat: Dan Nistor 25' (p), A. Ivan 57' / Al Mawas 8', Chindriş 45'+3, Enrico Papa 87'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele