Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Marion Bartoli spune că Benoit Paire ar trebui să fie sancţionat pentru numeroasele sale derapaje

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20083961/1/paire.jpg

Fosta sportivă Marion Bartoli a declarat că Benoit Paire, care a avut mai multe derapaje în ultimele săptămână, ar trebui să fie sancţionat, informează L’Equipe.

Printre derapajele francezului în circuit se numără insulte, scuipat pe teren şi greşeli voluntare.

“Comportamentul său afectează imaginea tenisului. Este o problemă atunci când tinerii văd că poţi să faci asta fără să fii pedepsit. ATP trebuie să ia măsuri”, a spus Bartoli.

Săptămâna trecută, Benoit Paire, locul 33 ATP, a declarat pentru L’Equipe că se simte total lipsit de motivaţie în urma situaţiei actuale din circuitul ATP, cauzată de pandemia de coronavirus. El a afirmat că, din acest motiv, nu are niciun interes "să pună osul" în meciurile pe care le dispută.

"Vin, iau nişte bani şi plec la următorul turneu. Îmi fac treaba. Ceea ce este surprinzător în circuitul actual e faptul că există multe beneficii de pierdut. Dacă tu câştigi un un turneu ATP 250, nu iei mai mult de 30.000 de dolari (n.r. - 25.000 de euro). Eu, cu un <by> (n.r. - exceptare de la prima manşă), am luat 10.000 (n.r. - 8.400 de euro) de fiecare dată, pierzând direct. De ce să te zbaţi ca un nebun pentru a câştiga doar un pic mai mult?", a spus Paire.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele