Ultima oră
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania

Marion Bartoli spune că Benoit Paire ar trebui să fie sancţionat pentru numeroasele sale derapaje

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20083961/1/paire.jpg

Fosta sportivă Marion Bartoli a declarat că Benoit Paire, care a avut mai multe derapaje în ultimele săptămână, ar trebui să fie sancţionat, informează L’Equipe.

Printre derapajele francezului în circuit se numără insulte, scuipat pe teren şi greşeli voluntare.

“Comportamentul său afectează imaginea tenisului. Este o problemă atunci când tinerii văd că poţi să faci asta fără să fii pedepsit. ATP trebuie să ia măsuri”, a spus Bartoli.

Săptămâna trecută, Benoit Paire, locul 33 ATP, a declarat pentru L’Equipe că se simte total lipsit de motivaţie în urma situaţiei actuale din circuitul ATP, cauzată de pandemia de coronavirus. El a afirmat că, din acest motiv, nu are niciun interes "să pună osul" în meciurile pe care le dispută.

"Vin, iau nişte bani şi plec la următorul turneu. Îmi fac treaba. Ceea ce este surprinzător în circuitul actual e faptul că există multe beneficii de pierdut. Dacă tu câştigi un un turneu ATP 250, nu iei mai mult de 30.000 de dolari (n.r. - 25.000 de euro). Eu, cu un <by> (n.r. - exceptare de la prima manşă), am luat 10.000 (n.r. - 8.400 de euro) de fiecare dată, pierzând direct. De ce să te zbaţi ca un nebun pentru a câştiga doar un pic mai mult?", a spus Paire.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele