Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa

Superliga Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20120492/1/cip-0066.jpg


Marius Constantin (36 de ani) va continua la Craiova şi din sezonul viitor. Veteranul din centrul defensivei l-a impresionat pe Mihai Rotaru prin devotamentul său, iar patronul din Bănie a decis să-i propună prelungirea înţelegerii scadente în vară, anunţă Fanatik.
 
Fostul fundaş al Rapidului a ajuns la Craiova de la Gaz Metan Mediaş, pentru 50.000 de euro, şi a avut nevoie de puţin timp pentru a se impune drept liderul unei defensive care, înaintea sosirii lui, avea mari probleme. În acest sezon, Constantin a strâns 31 de meciuri, e titular incontestabil, iar evoluţiile excelente îi vor aduce un nou contract.
 
În partida cu CFR Cluj, veteranul oltenilor a suferit o tăietură la picior încă de la jumătatea primei reprize, dar a strâns din dinţi şi a stat pe teren până la finalul meciului, când a fost transportat la spital. Puterea sa de luptă l-a impresionat pe Mihai Rotaru, care a decis, imediat, că Marius Constantin trebuie să primească o ofertă de prelungire.
 
În momentul venirii la Craiova, Constantin a primit 150.000 de euro la semnătură, dar şi un salariu de 10.000 de euro. Conform Fanatik, noul angajament va expira în vara lui 2022 şi îi va aduce experimentatului apărător central un salariu de 12.000 de euro lunar.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele