Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Marius Copil, mesaj emoţionant, după ce a adus victoria în faţa Portugaliei la Cupa Davis. ”Din nou publicul a făcut parte din echipa noastră”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20400382/1/cop-mesaj.jpg

Tenismenul Marius Copil a notat, duminică seară, într-un mesaj postat în social media, că se bucură că a adus trei puncte României în Cupa Davis, în confruntarea cu Portugalia.

“Mă bucur că am reuşit să aduc 3 puncte pentru prima oară în cariera mea. Mulţumesc antrenorilor ca m-au ajutat să rămân concentrat la fiecare meci, echipei că m-a ajutat să mă refac atât de repede pentru ultimele 2 meciuri, lui Horia Tecău pentru un meci excelent.

Din nou publicul a făcut parte din echipa noastră şi ne-a condus pe drumul spre victorie. Suntem extrem de recunoscători şi le mulţumim din tot sufletul”, a scris Copil pe Facebook.

 România a învins cu scorul general de 3-1 Portugalia, la Cluj-Napoca, în întâlnirea contând pentru Grupa Mondială I.

Sâmbătă, Filip Jianu a fost învins cu 6-3, 7-5 de Joao Sousa şi Marius Copil s-a impus cu 6-4, 6-3 în faţa lui Gastao Elias.

Duminică, echipa Marius Copil/Horia Tecău a învins perechea Nuno Borges/Joao Sousa, scor 6-4, 6-3., iar Marius Copil a câştigat confruntarea cu Joao Sousa, scor 6-3, 2-6, 6-4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele