Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Marius Croitoru a dezvăluit unde ar vrea să antreneze, după ce se desparte de FC Botoşani. ”Nu la o echipă la care se vor aştepta foarte mulţi”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20401447/1/croitoru.jpg

Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoşani din sezonul viitor. Tehnicianul de 40 de ani nu îşi va prelungi la vară contractul cu gruparea moldavă, unde a impresionat şi a devenit unul din cei mai buni tehnicieni din Casa Liga 1.

Acesta a dezvăluit că îşi doreşte să antreneze o anumită echipă, dar nu a dorit să dezvăluie numele acesteia, însă a negat categoric că ar fi vorba despre FCSB.

 ”Am o echipă pe care visez să o antrenez, dar nu pot să spun care. Este din România. Eu contractul cu FC Botoşani îl închei în vară şi există posibilitatea să plec tot în România. Dar nu la o echipă la care se vor aştepta foarte mulţi.

(n.r. la FCSB?) Nu. Am spus la o echipă la care nu se vor aştepta mulţi, nu pot să dau nume acum. Este din prin sudul ţării. Nu este o echipă de top şi nu are mulţi suporteri, dar este o echipă care îşi propune multe an de an. Este posibil să îmi prelungesc contractul cu FC Botoşani, orice e posibil dar mai e mult pana în vară mai avem de calificat echipa în playoff”, a spus Croitoru, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele