Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Marius Croitoru a ieşit la atac! Replică dură pentru cei care acuză că a fost blat cu FCSB. ”Sunt nişte prostii enorme. Nu înţeleg la ce se referă lumea când spune că nu m-am agitat”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20025573/1/cro.jpg

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I.

Marius Croitoru a avut un mesaj dur, pentru cei care l-au acuzat că a cedat intenţionat meciul formaţiei lui Gigi Becali, datorită relaţiei bune pe care o are cu Valeriu Iftime.

„Sunt nişte prostii enorme. Nu înţeleg la ce se referă lumea când spune că nu m-am agitat. Arbitrul mi-a spus că mă elimină dacă mai fac un gest. Ce să fac? Să mă agit ca să mă trimită în tribună? E un subiect închis. Nici nu are rost să discut despre această prostie pentru că îmi pierd timpul şi energia. Niciodată în viaţa mea nu îşi poate permite cineva să îmi spună să fac anumite lucruri. Nu s-a născut omul acela. E o aberaţie că nu m-am agitat.

Pe mine mă elimină prea uşor. Mi-a spus arbitrul că dacă mai fac un gest mă elimină, atunci reacţia mea nu a mai fost cum se aşteptau oamenii care comentează. Întrebaţi patronii, de ce mă întrebaţi pe mine? Nu e nicio relaţie de prietenie. Un club vinde, iar altul cumpără. Sunt echipe care nu au câştigat de 20 – 30 de ani FCSB-ului… sunt prietene? Sunt sătul de prostiile astea şi de oamenii care vor să scoată altceva în faţă în afară de multă muncă”,
a spus Marius Croitoru pentru ProSport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele