Ultima oră
Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă

Marius Croitoru a oferit răspunsul final şi nu pleacă de la FC Botoşani: ”Vreau să las lucrurile bine făcute”

FC Botoșani Publicat pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20226293/1/bhp-4500.jpg

FC Botoşani a jucat din nou în play-off-ul din Casa Liga 1, în ultimul sezon. Moldovenii nu au mai reuşit, însă, aceleaşi rezultate şi au terminat pe locul 6. Stagiunea trecută, FC Botoşani a finalizat întrecerea pe locul 4. Cu toate acestea, antrenorul Marius Croitoru nu ia încalcul plecarea de la echipă.

Vrea să continue, fiind mulţumit de exprimarea formaţiei sale din ultimii ani. În ciuda plecărilor de la FC Botoşani, Croitoru a putut menţine un ritm ridicat şi vrea să repete performanţele şi în campionatul care va începe.

"Sunt fericit şi împlinit de tot ceea ce s-a întâmplat în acest an. De fapt, în aceşti doi ani de când sunt eu antrenor aici. Meritul este numai al jucătorilor pentru că ei au făcut eforturi fantastice.

Ce s-a întâmplat în aceşti 2 ani la Botoşani e o obligaţie pentru cei care vor veni. Adică să facă cel puţin atât cât au făcut băieţii care sunt acum. În ceea ce mă priveşte, nu plec decât când se încheie un ciclu de 3-4 ani pentru că vreau să las lucrurile bine făcute la Botoşani", a spus Croitoru într-un interviu postat pe pagina oficială de YouTube a clubului.

Partida cu Sepsi a fost ultima din acest sezon, din play-off-ul Casa Liga 1, pentru FC Botoşani. Înfrângerea cu 0-1 a făcut însă ca moldovenii să termine pe ultimul loc grupa pentru campionat, lucru pe care Mirel Albon îl vede corect. Din punctul acestuia de vedere, moldovenii nu au avut evoluţii prea bune în play-off, comparativ cu sezonul regular, motiv pentru care nu puteau să termine peste Clinceni, apreciază Mirel Albon.

A recunoscut însă că plecările masive de la echipă, a jucătorilor importanţi, au dus în mod evident la această poziţie a Botoşaniului, mai joasă decât stagiunea trecută. ”Acest meci a făcut dreptate. Cred că în acest play-off, Clinceni a fost peste Botoşani. Moldovenii s-au mulţumit cu puţin, dar au fost multe probleme acolo, cu privire la anumiţi jucători care au plecat, care vor să plece şi aşa mai departe.

Faptul că Botoşani a ajuns pe ultimul loc în play-off, e meritat. A fost o echipă bună în sezonul regular, dar în play-off nu a făcut o figură prea frumoasă”, a declarat Mirel Albon, în emisiunea Fotbal Look de pe postul Look Sport +.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele