Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Marius Croitoru, la FC Botoşani până în 2024. Ce salariu primeşte de la Valeriu Iftime

Superliga Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20480856/1/marius.jpg


Cariera lui Marius Croitoru (41 de ani), cel mai longeviv antrenor în funcţie în Casa Liga 1, va continua la FC Botoşani până în 2024, a anunţat, joi, finanţatorul Valeriu Iftime.
 
Foarte mulţumit de munca depusă de fostul mijlocaş şi de rezultatele obţinute de moldoveni în ultimele două sezoane, ambele terminate în play-off, Iftime i-a propus lui Croitoru prelungirea contractului. Iar antrenorul a ales să se lege de primul club al carierei de tehnician până cel puţin în 2024:
 
"Marius e antrenorul Botoşaniului până în 2024. Obiectivele de performanţă le vom fixa an de an în funcţie de diferiţi parametri, de buget, de situaţia generală a fotbalului românesc, dar vrem să devenim o echipă abonată la play-off. Am fost acolo în ultimele două sezoane, vrem să continuăm tradiţia", a anunţat Iftime, joi, pentru Playsport.ro.
 
Cei doi au o relaţie bazată pe respect reciproc, motiv pentru care Croitoru nu a insistat prea mult asupra termenilor financiari ai înţelegerii, urmând să câştige în continuare 70.000 de euro pe sezon, sumă la care se adaugă primele de joc şi bonusurile de performanţă convenite de cei doi:
 
"Nu a cerut absolut nimic în plus financiar, va fi la nivelul din actualul sezon. E un salariu OK, cu sistem de bonusare, nu ajunge la nivelul CFR Cluj sau FCSB, dar cred că e printre cele mai bune din Liga 1. Oricum, chiar Marius a spus că acceptă orice contract cu mine, îi trec ce sumă vreau şi mergem mai departe. Avem încredere unul în altul", a mai spus finanţatorul lui FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele