Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Marius Croitoru, la FC Botoşani până în 2024. Ce salariu primeşte de la Valeriu Iftime

Liga I Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20480856/1/marius.jpg


Cariera lui Marius Croitoru (41 de ani), cel mai longeviv antrenor în funcţie în Casa Liga 1, va continua la FC Botoşani până în 2024, a anunţat, joi, finanţatorul Valeriu Iftime.
 
Foarte mulţumit de munca depusă de fostul mijlocaş şi de rezultatele obţinute de moldoveni în ultimele două sezoane, ambele terminate în play-off, Iftime i-a propus lui Croitoru prelungirea contractului. Iar antrenorul a ales să se lege de primul club al carierei de tehnician până cel puţin în 2024:
 
"Marius e antrenorul Botoşaniului până în 2024. Obiectivele de performanţă le vom fixa an de an în funcţie de diferiţi parametri, de buget, de situaţia generală a fotbalului românesc, dar vrem să devenim o echipă abonată la play-off. Am fost acolo în ultimele două sezoane, vrem să continuăm tradiţia", a anunţat Iftime, joi, pentru Playsport.ro.
 
Cei doi au o relaţie bazată pe respect reciproc, motiv pentru care Croitoru nu a insistat prea mult asupra termenilor financiari ai înţelegerii, urmând să câştige în continuare 70.000 de euro pe sezon, sumă la care se adaugă primele de joc şi bonusurile de performanţă convenite de cei doi:
 
"Nu a cerut absolut nimic în plus financiar, va fi la nivelul din actualul sezon. E un salariu OK, cu sistem de bonusare, nu ajunge la nivelul CFR Cluj sau FCSB, dar cred că e printre cele mai bune din Liga 1. Oricum, chiar Marius a spus că acceptă orice contract cu mine, îi trec ce sumă vreau şi mergem mai departe. Avem încredere unul în altul", a mai spus finanţatorul lui FC Botoşani.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele