Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

Marius Croitoru, mesaj savuros pentru contestatari. “Numai nişte oameni proşti, nebuni se pot gândi că eu sau patronul se poate duce la un jucător în zilele noastre să-i spun s-o lase mai uşor cu FCSB”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 9 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20108411/1/cro.jpg

Tehnicianul Marius Croitoru a declarat, vineri seară, că FC Botoşani a obţinut mai dificil decât anul trecut calificarea în play-off-ul Ligii I şi cu noroc şi că este doar meritul jucătorilor. El a respins categoric ipoteza că botoşănenii ar putea ajuta FCSB în play-off.

“Le mulţumesc tuturor, şi celor care au adus prima calificare în play-off şi pe a doua. Îi felicit şi le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut şi pentru sacrificile pe care le fac zi de zi. Nu e uşor să te antrerezi zi de zi la FC Botoşani. Am rămas cu o singură schimbare, nu am mai avut practic ce să mai schimb, îi mulţumesc  lui Dumnezeu că s-a terminat bine pentru noi. Nu aveam de ce să risc la 2-1, ştiam rezultatul, au făcut exact ceea ce le-am cerut. Prima calificare a fost întâmplare, nu a fost aşa grea, la a doua a fost noroc şi ceva mai grea”, a spus Croitoru la posturile care transmit Liga I.

Întrebat în ce măsură calificarea este şi meritul său, el a răspuns: “Eu nu am nici măcar 1 la sută, am doar câteva idei pe care le pun în practică ei. Eu ca antrenor vin zi de zi, îi stresez, ei la antrenament mă suportă, în totalitate rezultatele sunt ale lor, cele bune. Dacă nu câştigă echipa e clar că vinovat este antrenorul. Nu este vina lor, pentru că antrenorul nu poate să-i aducă într-o stare perfectă de joc la ora meciului. Sunt echipe bune în play-off. Nu va fi uşor, dar scopul nostru principal era de a repeta performanţa de anul trecut, pentru că este un play-out dificil şi poţi risca orice. Ne-am dorit din tot sufletul să ne calificăm pentru a confirma ce am făcut anul trecut”.

Marius Croitoru a fost categoric atunci când a fost întrebat dacă îl deranjează faptul că Botoşaniul este văzută ca o echipă ce ar putea ajuta în acest play-off FCSB: “Numai nişte oameni proşti, nebuni se pot gândi că eu sau patronul se poate duce la un jucător în zilele noastre să-i spun, ce să-i spun? S-o lase mai uşor cu FCSB. E o prostie incomensurabilă din punctul meu de vedere”.

Formaţia FC Botoşani a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXX-a a Ligii I şi s-a calificat în play-off, încheind sezonul regulat pe locul 6. Au marcat: Droppa ’52 / Ashkovski ’20.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele