Ultima oră
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”
VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge” VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge”

Marius Croitoru nu mai vine la FCU Craiova! Adrian Mititelu a găsit pe cine să pună pe bancă la meciul cu UTA

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21509191/1/adrian-mititelu.png

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Rezultatul i-a fost fatal lui Giovanni Constantino. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunţat că renunţă la serviciile tehnicianului italian.

Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova

Deşi era anunţat ca fiind deja noul antrenor al lui FCU Craiova, Marius Croitoru nu mai semnează cu echipă patronată de Adrian Mititelu. Negocierile ar fi picat din cauza faptului că tehnicianul nu deţine licenţă PRO, necesară pentru a fi antrenor principal în Superliga. 

Potrivit Fanatik, negocierile cu Croitoru au picat definitiv, iar acesta a părăsit deja oraşul.

Conducerea are timp 30 de zile să găsească un antrenor, iar la meciul cu UTA Arad, din etapa viitoare, pe banca tehnică va sta Vali David, conform Pro Sport.

Adrian Mititelu speră să îl aducă principal pe Emil Săndoi, dar tehnicianul este plecat în acest moment din ţară.

FCU Craiova are doar o victorie, 5 înfrângeri şi un rezultat de egalitate în ultimele 7 etape şi a rămăs fără şanse matematice la play-off. Mai mult decât atât, oltenii se află la doar 4 puncte de primul loc de baraj, ocupat de Poli Iaşi.

 

mail-share icon Email
viewscnt