Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Marius Şumudică a primit rezultatele analizelor efectuate în cazul COVID-19. Ce au arătat

Superliga Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19382546/1/sumudica.jpg

Marius Şumudică se pregăteşte de reluarea campionatului Turciei. Antrenorul român a efectuat testele de sânge pentru depistarea COVID-19. Acestea au ieşit negative, dar s-a constat şi că nu a avut virusul, aşa cum credea. Declara în urmă cu câteva săptămâni că a contactat noul coronavirus, dar rezultatele care au reieşit acum, au dovedit altceva.

Am făcut ieri analize de sânge, practic s-a constatat că nu am avut coronavirus. Eu credeam că am avut, dar a fost o pneumonie mai puternică. Intrăm treptat în normal, dar e ceva totuşi diferit. Mi-a fost foarte greu, n-am crezut că osă stau izolat o asemenea perioadă. Să sperăm că va fi bine, dacă câştigăm următorul meci ne salvăm de la retrogradare 99,99 la sută. Încercăm un meci-test să-i bag în priză pe jucători, dar va fi foarte greu.

Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine după 8 etape, chiar dacă mai am un an de contract. Totul e imprevizibil. Mi-aş dori jucători români la mine, dar e greu să mă ating de ei. De Florinel Coman nu mă pot atinge. Noi nu dăm bani pe transferuri”, a declarat Şumudică la ProSport Live.

Marius Şumudică era nemulţumit de modul în care este tratat în Turcia, după ce a intrat în carantină. Antrenorul mărturisea, într-o declaraţie, că măsurile sunt foarte aspre şi că nu se aştepta la aşa ceva. Tehnicianul celor de la Gaziantep a fost nevoit să stea două săptămâni în carantină, pentru că aceasta este procedura, şi va efectua un test de depistare a virusului COVID-19.

Gaziantep este la mijlocul clasamentului în prima ligă turcă, pe locul 9 din 18 echipe. Are 32 de puncte, fiind la 17 puncte de cupele europene şi la 7 peste zona roşie a retrogradării. Echipa lui Şumudică nu a mai câştigat de patru etape în campionat, timp în care a acumulat doar două puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele