Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Marius Şumudică a semnat cu Rizespor! "Îmi plac provocările. Avem nevoie de transferuri"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19909457/4/sumudic.jpg

UPDATE 13:30 Marius Şumudică a confirmat că a semnat cu Rizespor! Contractul este valabil până în vara anului 2022.

"Îmi plac provocările! Va fi destul de greu, este o echipă aflată în subsolul clasamentului. Următoarele două meciuri sunt cu Başakşehir şi cu Fenerbahce. Nu pot să aliniez cel mai bun ‘11’, pentru că 5 jucători au coronavirus. Avem nevoie de transferuri.

Sper ca Rize să devină o forţă în acest campionat, cum a fost şi Gaziantep. Anul ăsta nu, dar cu siguranţă la anul vor termina în primele zece. Primul loc este să salvez echipa de la retrogradare. Urmează să plec în Turcia vineri. Primul meci al meu va fi cu Başakşehir. Timpul este duşmanul meu, trebuie să cunosc echipa repede şi să aduc 3-4 jucători.

De trei zile mă tot gândesc, dar oamenii au fost foarte insistenţi, mi-au promis foarte multe lucruri. Nu au fost importanţi bani. Doresc să văd dacă, la fel precum cu Kayseri şi cu Gaziantep, voi reuşi şi aici. Dacă voi reuşi, pot să spun că am căpătat destulă experienţă şi pot antrena la un nivel destul de înalt. E un contract pe un an şi jumătate", a spus Şumudică pentru DigiSport.


Rizespor, ocupanta locului 16 în Superliga Turciei, a anunţat transferul mijlocaşului slovac Erik Sabo. Totodată, viitoarea echipă a lui Marius Şumudică a oficializat despărţirea de antrenorul croat Stjepan Tomas.

Erik Sabo (29 de ani) a semnat un contract valabil până în vara anului 2022 cu Rizespor. Mijlocaşul slovac a fost adus de la nou promovata Fatih Karagümrük.

Sabo a reuşit 5 goluri şi 2 pase decisive în 12 meciuri de campionat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19909457/3/sabo.jpg

Rizespor a oficializat despărţirea de antrenorul croat Stjepan Tomas. Aseară, preşedintele clubului, Hasan Kartal, a anunţat că s-a înţeles în proporţie de 90% cu Marius Şumudică.

Marius Şumudică ar putea să semneze astăzi contractul cu Rizespor, care joacă miercuri cu Gaziantep, fosta echipă a antrenorului român.

Şumudică (49 de ani) a fost desemnat antrenorul anului 2020 în Turcia, în condiţiile în care Gaziantep este revelaţia campionatului, fiind pe podium după 18 runde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri