Ultima oră
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?

Marius Şumudică a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu. ”Câştigă foarte mulţi bani unde este”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20307935/1/rps7172.jpg

Viitorul lui Constantin Budescu (32 de ani) la echipa saudită Damac este incert, iar o revenire în Liga 1 nu este exclusă. Dorit de Gigi Becali la FCSB, mijlocaşul ofensiv reprezintă o ţintă şi pentru campioana CFR Cluj, după venirea lui Marius Şumudică.

Deşi fotbalistul are un salariu foarte mari pentru nivelul României, antrenorul campioanei crede că l-ar putea aduce, dacă ar convinge clubul care-l deţine să îi plătească o parte din venit, la fel cum se întâmplă în cazul lui Denis Alibec.

„Budi are un salariu de 1 milion de dolari. Câştigă foarte mulţi bani unde este. Şi cu relaţiile mele care le am la Kayseri şi cu patroana de acolo am reuşit să îl aducem pe Alibec în nişte condiţii senzaţionale. Cu un salariu mai mic decât toţi cei care sunt în această cabină, restul suportă turcii”, a declarat Şumi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Presa din Arabia Saudită a scris că Damac are probleme financiare şi se va despărţi de jucătorii cu salarii mari, inclusiv de Budescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele