Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

Marius Şumudică, avertizat înaintea meciului cu FC U Craiova: ”Va fi foarte greu”

CFR Cluj Publicat pe 14 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20293635/1/sumudica-cfr.jpg

CFR Cluj va da, în prima etapă din Casa Liga 1, peste FC U Craiova, echipă nou promovată în prima divizie. Dinu Gheorghe, fost conducător de cluburi în fotbalul de la noi, a analizat partida, dar a făcut trimitere la un aspect despre care s-a vorbit intens înainte de numirea lui Marius Şumudică pe postul de antrenor al ardelenilor.

Din informaţiile pe care le are Dinu Gheorghe, Adrian Mutu ar fi trebuit să ajungă antrenorul celor de la CFR Cluj. A scos în relief faptul că ”Briliantul” şi patronul campioanei României au o relaţie de prietenie foarte bună.

Eu spun că are un joc greu cu Craiova lui Mititelu, pentru că acolo este Mutu antrenor. El vine la Cluj cu o ambiţie în plus. Relaţia lui cu patronul CFR-ului este specială, şi-ar fi dorit cred, să fie antrenor la CFR Cluj, nu ştiu din ce motive nu a ajuns. Va încerca să demonstreze tuturor celor care probabil s-au opus să vină antrenor acolo, să le arate că înseamnă ceva în antrenorat. Atunci, Şumi va avea încă o problemă, pentru că intervine şi oboseala”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport.

Campioana va juca împotriva FC U Craiova după un meci dificil în Europa.  CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, deşi a pierdut manşa retur disputată, marţi, în deplasare, scor 1-2 (0-0, 0-2), după prelungiri, cu Borac Banja Luka. După 3-1, acasă, clujenii au fost conduşi cu 2-0 la finalul primelor 90 de minute, în deplasare, şi erau eliminaţi dacă UEFA nu schimba regulamentul.

Din sezonul 2021/2022, golul/golurile marcate în deplasare nu contează mai mult decât cele înscrise pe teren propriu. Astfel, la scorul general de 3-3, partida de la Banja Luka a intrat în prelungiri. Chipciu a reuşit să înscrie în minutul 118 golul calificării.

În turul al doilea, CFR Cluj va evolua cu Lincoln Red Imps (Gibraltar). Campioana României va juca primul meci în deplasare. Turul al doilea preliminar va avea loc la 20/21 iulie şi 27/28 iulie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele