Ultima oră
Cu ei se bate Petrescu. Portretul lui Floriana, echipa cu doar două duble europene câştigate Cu ei se bate Petrescu. Portretul lui Floriana, echipa cu doar două duble europene câştigate
Maxim e doar începutul! Alte două transferuri rezolvate de Şumudică la Gaziantep Maxim e doar începutul! Alte două transferuri rezolvate de Şumudică la Gaziantep
Alex Maxim a semnat cu echipa lui Şumudică! Mijlocaşul a plecat de la Mainz după trei ani Alex Maxim a semnat cu echipa lui Şumudică! Mijlocaşul a plecat de la Mainz după trei ani
OFICIAL: Dan Alexa a plecat de la Rapid. Cine va pregăti echipa OFICIAL: Dan Alexa a plecat de la Rapid. Cine va pregăti echipa
Carlos Tevez mai încântă un an. Contractul semnat azi de "Apaş" Carlos Tevez mai încântă un an. Contractul semnat azi de "Apaş"
CFR merge în Malta, pentru meciul cu Floriana, în primul tur al Ligii Campionilor! CFR merge în Malta, pentru meciul cu Floriana, în primul tur al Ligii Campionilor!

Marius Şumudică despre situaţia din Liga 2: ”Nu mi se pare corect faţă de UTA”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19364493/1/sumudica.jpg

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Gaziantep şi fost jucător al Rapidului a vorbit despre situaţia din Liga 2 şi cum este afectat clubul său de suflet, la care a evoluat 4 sezoane ca jucător şi 2 ca antrenor.

Acesta a trecut prin momente delicate în ultima perioadă, de curând a anunţat că ar fi fost infectat cu Coronavirus, testele prelevate în Turcia au arătat contrariul din fericire.

„Nu mi se pare corect faţă de UTA. Atâta timp cât UTA avea 11 sau 12 puncte avans, nu mi se pare corect. Pe de altă parte, având în vedere că vor avea trei jocuri acasă, au un avantaj. Pentru Rapid, iubirea vieţii mele… i s-a mai dat o şansă. Dacă stau să mă gândesc, Rapidul toată viaţa a fost o echipă călcată în picioare. În momentul de faţă spun că Rapidului i se dă o şansă şi sper să profite de această şansă, pentru că suporterii merită acest lucru. Şi UTA merită, pentru că e dezavantajată, la fel ca Turris, care, din ce am citit, avea un meci în minus şi unul pe care urma să îl câştige la masa verde, cu Snagov”, a spus tehnicianul de 49 de ani.

FRF a decis ca primele 6 echipe să dispute play-off cu înjumătăţirea punctelor, iar restul clasamentului să rămână îngheţat, nicio echipă nu va retrograda.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele