Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Marius Şumudică despre situaţia din Liga 2: ”Nu mi se pare corect faţă de UTA”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19364493/1/sumudica.jpg

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Gaziantep şi fost jucător al Rapidului a vorbit despre situaţia din Liga 2 şi cum este afectat clubul său de suflet, la care a evoluat 4 sezoane ca jucător şi 2 ca antrenor.

Acesta a trecut prin momente delicate în ultima perioadă, de curând a anunţat că ar fi fost infectat cu Coronavirus, testele prelevate în Turcia au arătat contrariul din fericire.

„Nu mi se pare corect faţă de UTA. Atâta timp cât UTA avea 11 sau 12 puncte avans, nu mi se pare corect. Pe de altă parte, având în vedere că vor avea trei jocuri acasă, au un avantaj. Pentru Rapid, iubirea vieţii mele… i s-a mai dat o şansă. Dacă stau să mă gândesc, Rapidul toată viaţa a fost o echipă călcată în picioare. În momentul de faţă spun că Rapidului i se dă o şansă şi sper să profite de această şansă, pentru că suporterii merită acest lucru. Şi UTA merită, pentru că e dezavantajată, la fel ca Turris, care, din ce am citit, avea un meci în minus şi unul pe care urma să îl câştige la masa verde, cu Snagov”, a spus tehnicianul de 49 de ani.

FRF a decis ca primele 6 echipe să dispute play-off cu înjumătăţirea punctelor, iar restul clasamentului să rămână îngheţat, nicio echipă nu va retrograda.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele