Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Marius Şumudică, detalii inedite despre demiterea lui Dan Petrescu de la Kayseri. ”Era foarte criticat de fani, în media, erau foarte nemulţumiţi de modul cum se prezenta echipa în teren”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20008431/1/sumudica-1.jpg

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu echipa turcă Kayserispor, fiind invocate motive personale ale antrenorului. Pe 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Kayserispor, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.

Cu Dan Petrescu, Kayserispor a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri în Superliga Turciei.

Marius Şumudică a explicat situaţia complicată prin care a trecut tehnicianul, care a rezistat la Kayseri doar 45 de zile.

„Nu vreau să comentez despre Dan Petrescu. E o problemă pe care nu o cunosc. Era foarte criticat de fani, în media, erau foarte nemulţumiţi de modul cum se prezenta echipa în teren. Mi-a zis şi mie translatorul: dă-i repede, să vezi că l-au demis pe Dan Petrescu. Pentru mine a fost un şoc.

Vorbesc cu Alex Maxim, cu Toşca, cu jucătorii de la Gaziantep. Obiectivul meu este salvarea de la retrogradare şi la anul în primele zece. Ceea ce voi face”, a declarat Şumudică, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri