Ultima oră
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare

Marius Şumudică i-a convins pe turci! Denis Alibec a ajuns, în sfârşit, la un acord cu Gaziantep

Astra Giurgiu Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19481371/1/alibec.jpg

Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu, s-a înţeles cu gruparea turcă Gaziantep Gazişehir, echipa antrenată de Marius Şumudică, anunţă presa din Turcia.

"Gaziantep a ajuns la un acord cu atacantul Denis Alibec, pe care încearcă să îl transfere de multă vreme", informează jurnaliştii de la Transfer Merkezi.

Gaziantep a încearcă să-l transfere pe Alibec încă din vară, dar la vremea respectivă turcii s-au lovit de refuzul patronului Astrei. Iniţial, Gaziantep a pus pe masă 600.000 de euro, plus 30% dintr-un viitor transfer, în schimbul lui Alibec, ofertă refuzată de Ioan Niculae, care a cerut cu 200.000 de euro mai mult.

 

 

Dorinţa lui Marius Şumudică de a-l antrena din nou pe Denis Alibec, aproape de realitate

Marius Şumudică nu a renunţat la transferul jucătorului său de suflet, insistând în continuare pe lângă conducere, iar dorinţa antrenorului lui Gaziantep este aproape de a se îndeplini.

"Denis a fost impecabil la naţională. În cele două meciuri a fost impecabil. M-am săturat câte mesaje le-am dat başkanilor de aici ca să le arăt ce jucător au pierdut pentru o sumă modică, de 200.000 de euro, cât era diferenţa, să plătească transferul. Încă nu dispun de asemenea sume, că m-aş fi implicat eu şi aş fi dat diferenţa respectivă numai să-l am pe Alibec aici", spunea Şumudică după meciurile echipei naţionale.

În vârstă de 29 de ani, Alibec are o cotă de 1,9 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de. Atacantul se află la Astra Giurgiu din vara anului 2018, atunci când a revenit de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt