Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

Marius Şumudică, înapoi în Casa Liga 1? Scenariul care ar putea arunca în aer lupta pentru titlu

CFR Cluj Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20399182/1/sum.jpg

Gavril Balint, fostul mare atacant al Stelei Bucureşti şi al naţionalei României, a lansat un scenariu interesant cu privire la numirea noului antrenor al Rapidului, în contextul ultimelor rezultate slabe înregistrate de giuleşteni în Casa Liga 1, două înfrângeri şi un egal.

Balint susţine că Marius Şumudică ar putea reveni ca antrenor la Rapid, dacă ”alb-vişiniii” vor pierde următoarele două partide cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi CS Mioveni.

”S-ar putea să vedem un duel Şumudică - Dan Petrescu peste două etape, dacă rapidiştii vor pierde următoarele două meciuri, cu Sepsi şi cu Mioveni. În sensul că Şumudică va fi antrenor la Rapid. Nu e cazul acum. Dar peste două meciuri? Se poate întâmpla!”, a declarat Gavril Balint, potrivit digisport.ro.

Potenţialul duel dintre Dan Petrescu şi Marius Şumudică ar pune şi mai tare paie pe foc în conflictul dintre cei doi, provocat de declaraţiile ”Bursucului”, în care acesta a acuzat că a preluat fotbaliştii nepregătiţi din punct de vedere fizic. ”Şumi” a reacţionat imediat, în stilul său caracteristic, şi i-a răspuns acid lui Petrescu.

”Echipa e nepregătită? A avut două săptămâni să o pregătească. A pregătit-o, le-a dat vână şi cu Steaua.... Cum a putut să îi calce în picioare pe FCSB, nu marcând 4 goluri cu lungă şi cu a doua. Asta pe ploaie. Nu poţi face asta fără pregăire fizică. I-a pregătit Şumudică până la meciul cu Steaua. Nu eu l-am câştigat, băieţii au făcut-o.

Apoi apare un domn antrenor care apare de 3 săptămâni, schimbă 7-8 jucători pregătiţi de mine, aduce 3-4-5 jucători, îi pune pe listă, apoi se plânge că nu sunt pregătiţi. Este urât când apari la flash şi dai nume că jucătorii au greşit! Rufele se spală în familie. Nu am dat niciodată nume şi nu am criticat un coleg. Ce s-a făcut greşit? Ai avut un preşedinte care ţi-a luat 4 campionate. Da, preşedintele, Marius Copilu a luat campionatele.

Dan Petrescu a avut COVID-19, a venit Edi Iordănescu şi a luat titlul. Tot ridicăm în slăvi anumiţi oameni. Echipa aceasta, cu Şumudică antrenor, a făcut 7 victorii. Nu înţeleg ce s-a făcut greşit. Dacă are sânge în instalaţie, aşa cum crede şi se înfoaie, venim şi discutăm faţă în faţă, ca doi profesionişti, în direct la TV. Să spună ce s-a făcut greşit.

Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet şi foarte încet. Nu sunt eu vinovat că Petrila şi Omrani nu mai sunt cei care erau cu mine. Eu nu intram în direct. De o lună de zile nu vorbesc, dar nu veni acum să împroşti cu noroi în nişte oameni care te-au lăsat pe primul loc, cu 21 de puncte.”, a declarat Şumudică, conform sursei citate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele