Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

Marius Şumudică nu renunţă la transferul lui Denis Alibec! Anunţ de ultim moment: "Aceasta este noua ofertă"

Astra Giurgiu Publicat pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19482477/1/alibec.jpg

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gaziantep, a dezvăluit că gruparea din prima ligă a Turciei a revenit cu o nouă ofertă pentru transferul lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu.

Totuşi, tehnicianul român este destul de sceptic în privinţa transferului, cu toate că, în iarnă, atacantul intră în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă.

"Ei (n.r. - turcii) au vrut să dea la început în jur de 500.000 de euro pe un împrumut, neştiind că termină contractul în vară. Ei au spus că în vară îl pot lua liber. Eu am spus că nu este loial. Ei au trimis o ofertă de 600.000 de euro, dar domnul Niculae a refuzat. În momentul de faţă, oferta este de 800.000 de euro plus 30% dintr-un viitor transfer în următorii trei ani. Din câte îl ştiu pe domnul Niculae, nu cred (n.r. - că va accepta). Dânsul a zis că doreşte 1.200.000 de euro. Dar este imposibil.

Mi se pare bizar. În două luni şi jumătate, Alibec poate semna cu oricine. Alibec, jucând cu mine, fiind lângă Maxim, Toşca, Junior Morais, are şanse să se vândă. S-a vândut Muriqi cu 18 milioane de euro, un jucător care acum doi ani nu spunea nimic. Mult sub Denis Alibec, ca valoare, ca tehnică, ca orice. Dacă Denis se vinde pe trei milioane, Astra mai ia un milion", a declarat Marius Şumudică, la Pro-X.

Denis Alibec s-a înţeles cu echipa lui Şumudică

Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu, s-a înţeles cu gruparea turcă Gaziantep Gazişehir, echipa antrenată de Marius Şumudică, anunţă presa din Turcia.

"Gaziantep a ajuns la un acord cu atacantul Denis Alibec, pe care încearcă să îl transfere de multă vreme", informează jurnaliştii de la Transfer Merkezi.

În vârstă de 29 de ani, Alibec are o cotă de 1,9 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de. Atacantul se află la Astra Giurgiu din vara anului 2018, atunci când a revenit de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri