Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Marius Şumudică vrea să îl transfere pe Djokovic la Rizespor

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19917334/1/djo.jpg

Damjan Djokovic nu mai ajunge la echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor, dar poate ajunge la cealaltă echipă din prima ligă din Turcia antrenată de un român, Marius Şumudică, Rizespor. ”Şumi” discută periodic despre transferul mijlocaşului.

Potrivit Fanatik, el vorbeşte zilnic cu Damjan Djokovic, dar a discutat şi cu oficialii clubului său, termenii pentru care ar putea să îl ”elibereze” de la CFR Cluj pe jucător. Rizespor este decisă să le ofere ardelenilor 400-500.000 de euro, pentru ca mijlocaşul să fie lăsat în Turcia.

În mod surprinzător, croatul a intrat şi în antenţia lui Marius Şumudică, care îl vrea transferat la noua sa echipă, Rizespor.

„Îl doresc pe Djokovic. Eu am dat o listă de jucători, printre care este şi el. Vom vedea unde îşi doreşte să meargă, la Rize sau la Kayserispor. Da, am vorbit cu Djokovic să îl iau la Gaziantep. Nu am vorbit despre Rize. Eu am fost primul care a vrut să îl ia. Nu am avut când să îl abordez acum pentru Rize, dar continui să fiu interesat de acest transfer. Nu ştiu amănunte financiare şi nu sunt în măsură să vi le dau, nu este problema mea.

El are impresarul lui, discută cu cele două cluburi. Poate pleacă vineri cu mine! Dacă el alege să meargă la Kayseri, asta este. Acum nu o să fac o luptă cu Dan Petrescu. Eu nu pot să îi doresc decât multă baftă în continuare. Dacă îşi doreşte să meargă la Rize, va călători vineri cu mine spre Rize”, a spus Marius Şumudică, la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele