Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Marseille se află într-un punct critic, dar Payet a ieşit cu o reacţie dură în presă: ”Poziţia mea este clară şi evidentă. Eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie”

Ligue 1 Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19379731/1/payet.jpg

Marseille are probleme serioase din punct de vedere financiar, de pe urma pandemiei de COVID-19. Jucătorilor li s-a cerut să renunţe la un anumit procent din salariul lunar, dar câţiva dintre ei nu sunt de acord cu decizia. Printre aceştia se numără şi Dimitri Payet (33 de ani), care a refuzat să cedeze la o parte din remuneraţia întreagă, pe motiv că nu este vinovat pentru situaţia creată.

În acelaşi timop, mijlocaşul francez nu înţelege de ce este atât de criticat pentru acest aspect, pentru că este dreptul său să accepte sau nu să ajute în acest moment. ”Văd că toată lumea şi-a dat cu părerea. Iar poziţia mea este clară şi evidentă - eu nu sunt doar fotbalist, ci şi cap de familie. Ca toată lumea, am obligaţii, am angajamente de îndeplinit, iar misiunea mea este să protejez interesele familiei mele.

Nu vreau să aduc niciun prejudiciu clubului, toată lumea ştie cât de ataşat sunt de această echipă”, a explicat Dimitri Payet. Mijlocaşul evoluează pentru Marseille din 2017, când a fost transferat de la West Ham pentru 29.3 milioane de euro. În sezonul care tocmai s-a încheiat în Ligue 1, a jucat în 27 de meciuri, a marcat de 12 ori şi a oferit 6 pase decisive.

Până să rezolve problemele financiare, Marseille a rezolvat problema cu Andre Villas-Boas (42 de ani), care va continua şi în sezonul următor. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat emis de club, după ce în ultimele zile se specula că nu mai sunt şanse de împăcare şi portughezul nu va mai continua. Boas mai are contract cu echipa din Franţa până în vara următoare, astfel că îşi va duce la bun sfârşit înţelegerea.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele