Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO

Superliga Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

Martin Tudor a murit la doar 43 de ani, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla la Hunedoara.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19319485/2/matud.jpg


Fostul portar trecut pe la CFR Cluj şi Steaua şi-a petrecut cei mai buni ani ai carierei în Ghencea, acolo unde a strâns 126 de meciuri în Liga 1, cucerind trei trofee în tricoul Stelei.

Cel mai bun sezon al carierei pentru Martin Tudor a fost 2000-2001, când era titular incontestabil într-o echipă a Stelei antrenată de Victor Piţurcă, formaţie ce avea să cucerească titlul la finalul sezonului.

Martin Tudor a fost titular în 28 din cele 30 de meciuri ale sezonului, fiind determinant în lupta pentru titlu şi devenind astfel unul dintre cei mai iubiţi jucători ai Stelei din acea perioadă.

Rezervele lui Martin Tudor în acest sezon erau Eugen Nae şi Tibi Lung, într-o echipă din care mai făceau parte fotbalişti precum Florentin Dumitru, Mirel Rădoi, Eugen Trică, Sorin Paraschiv, Ionel Dănciulescu, Ion Vlădoiu, Claudiu Răducanu sau Cristi Ciocoiu.

Născut pe 10 iunie 1976, Martin Tudor şi-a început cariera de profesionist la 20 de ani, când a debutat pentru Jiul Petroşani. În 1997 s-a transferat la Olimpia Satu Mare, iar doi ani mai târziu a prins mutarea carierei, printr-un transfer la Steaua Bucureşti, club unde a petrecut şase sezoane, cucerind două titluri de campion şi o Cupă a României.

Martin Tudor s-a retras în activitate în anul 2010, după peste 150 partide disputate în primul eşalon, iar de-a lungul carieri a evoluat pentru: Jiul Petroşani, Steaua Bucureşti şi CFR Cluj. După retragere s-a apucat de antrenorat, ultima dată fiind în staff-ul celor de la Sportul Snagov(liga a doua), club recent desfiinţa din cauza problemelor financiare.

VIDEO - Steaua - Dinamo 4-1 (2000)


VIDEO - Dinamo - Steaua 1-0 (2001)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele