Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO

Liga I Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

Martin Tudor a murit la doar 43 de ani, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla la Hunedoara.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19319485/2/matud.jpg


Fostul portar trecut pe la CFR Cluj şi Steaua şi-a petrecut cei mai buni ani ai carierei în Ghencea, acolo unde a strâns 126 de meciuri în Liga 1, cucerind trei trofee în tricoul Stelei.

Cel mai bun sezon al carierei pentru Martin Tudor a fost 2000-2001, când era titular incontestabil într-o echipă a Stelei antrenată de Victor Piţurcă, formaţie ce avea să cucerească titlul la finalul sezonului.

Martin Tudor a fost titular în 28 din cele 30 de meciuri ale sezonului, fiind determinant în lupta pentru titlu şi devenind astfel unul dintre cei mai iubiţi jucători ai Stelei din acea perioadă.

Rezervele lui Martin Tudor în acest sezon erau Eugen Nae şi Tibi Lung, într-o echipă din care mai făceau parte fotbalişti precum Florentin Dumitru, Mirel Rădoi, Eugen Trică, Sorin Paraschiv, Ionel Dănciulescu, Ion Vlădoiu, Claudiu Răducanu sau Cristi Ciocoiu.

Născut pe 10 iunie 1976, Martin Tudor şi-a început cariera de profesionist la 20 de ani, când a debutat pentru Jiul Petroşani. În 1997 s-a transferat la Olimpia Satu Mare, iar doi ani mai târziu a prins mutarea carierei, printr-un transfer la Steaua Bucureşti, club unde a petrecut şase sezoane, cucerind două titluri de campion şi o Cupă a României.

Martin Tudor s-a retras în activitate în anul 2010, după peste 150 partide disputate în primul eşalon, iar de-a lungul carieri a evoluat pentru: Jiul Petroşani, Steaua Bucureşti şi CFR Cluj. După retragere s-a apucat de antrenorat, ultima dată fiind în staff-ul celor de la Sportul Snagov(liga a doua), club recent desfiinţa din cauza problemelor financiare.

VIDEO - Steaua - Dinamo 4-1 (2000)


VIDEO - Dinamo - Steaua 1-0 (2001)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele