Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Mărturia emoţionantă a unui fost sportiv de top. Coşmarul prin care a trecut după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Baschet Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email
Alfonso Reyes a fost unul dintre cei mai importanţi şi cei mai iubiţi baschetbalişti din istoria lui Real Madrid. Fostul sportiv a trecut de curând printr-un adevărat coşmnar, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la mijlocul acestei luni. Alfonso a povestit într-un interviu pentru Marca simptomele sale şi spaima trăită. 
 
"Am trecut peste durerile de cap. A fost ca o mahmureală groaznică, cea mai dificilă parte. Nici nu mai puteam să dorm şi să gândesc. N-am mai avut durerile de câteva zile. N-am mai avut nici febraăşi nici nu am mai tuşit aşa des, fapt ce semnalează procesul de vindecare.Însă vor mai fi 14 zile de carantină, până când virusul va trece complet”, a relatat baschetbalistul. 
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19321348/1/alfonso-reyes.jpg
 
Reyes, care deţine în prezent funcţia de preşedinte al Basketball Men's Player's Union spune că simptomele de acum nu au semănat cu nimic din ceea ce a mai simţit într-o viaţă de om. 
 
„A fost cea mai mare sperietură din viaţă mea, mai ales că nu-mi aduc aminte în trecut să fi avut nici măcar gripă. Poate că aveam un episod odată la doi ani, dar dura o zi. Acum sunt bine, dar au fost 16 zile crunte, dintre care 12 cu o febră cum n-am mai avut vreodată. Am mai avut o accidentare la spate şi am avut dureri mari două zile, dar ştiam atunci că mă voi recupera. Acum nu aveam certitudinea că mă voi vindecă. A fost un moment foarte rău. M-am calmat, am început să respir în linişte şi a trecut. M-a pus la pământ când eram într-o condiţie fizică bună. Imaginaţi-va ce poate să-i facă unei persoane normale sau care are deja probleme! Am crezut că sunt invulnerabil,dar virusul m-a doborât. M-am ridicat însă şi sper că toţi cei care trec prin asta să reusesasca. Dar chiar m-a doborât şi nu voi uita niciodată această experienţă", a adăugat Reyes.
 
Alfonso Reyes a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2 pe14 martie, dar s-a vindecat, iar zilele trecute a fost externat.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele