Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mărturie cutremurătoare! Patrice Evra a fost abuzat sexual în copilărie

Legendele sportului Publicat pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20440140/1/evra.jpg

Patrice Evra, fostul jucător al naţionalei Franţei şi al echipei Manchester United, a declarat vineri că a fost victima abuzurilor sexuale când era adolescent. Într-un interviu acordat The Times cu ocazia publicării autobiografiei sale, Patrice Evra, acum în vârstă de 40 de ani, a spus că a fost victima acestui abuz când avea 13 ani şi încă era la şcoală.

El a adăugat că a fost mult mai dificil să-i dezvăluie faptele mamei sale decât să le amintească în autobiografia sa sau în interviuri. ”Desigur, a fost foarte şocată”, a spus el pentru cotidianul britanic. ”A fost un moment dificil pentru mine şi încă nu le-am spus unor fraţi şi prieteni apropiaţi”, a adăugat el.

Fostul fundaş, născut în Dakar, a declarat că a decis să facă publică această chestiune pentru a ajuta alţi copii care ar putea fi într-o situaţie similară. "Nu încerc să îi fac pe oameni să aibă milă, este o situaţie dificilă”, a spus el. "O mamă nu se aşteaptă să audă astfel de lucruri de la propriul copil. I-am spus abia acum când am 40 de ani. A fost un mare şoc pentru ea, cu multă furie. Nu trebuie să-l pui în cartea ta, este privat, Patrice, mi-a spus ea. Dar i-am spus că nu este vorba despre mine, ci despre ceilalţi copii şi ea mi-a răspuns că e în regulă, că a înţeles".

Fostul jucător a precizat că nu a depus plângere împotriva atacatorului său care, a spus el, era unul dintre profesorii săi. "Primul lucru pe care mi l-a spus mama a fost: ”Dacă nu o faci, o voi face. Dacă mai este în viaţă, o să-l ucid”. Dar l-am îngropat atât de adânc în mine, încât nu m-am gândit să depun o plângere".
 
Evra a adăugat că atunci când avea 24 de ani şi juca pentru Monaco, a primit un apel de la poliţie cu privire la presupusul său atacator, dar nu a putut spune ce i s-a întâmplat. "Să trăiesc cu asta este unul dintre cele mai mari regrete ale mele, pentru că aş fi putut ajuta atât de mulţi oameni”, a precizat el.

 

mail-share icon Email
viewscnt