Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Masia a câştigat la Moto3 pe circuitul de la Aragon. Duminică, ora 14:00, pe Look Sport 3 este cursa de MotoGP

Auto Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19564023/1/mas.jpg

Spaniolul Jaume Masia (20 de ani) a câştigat cursa clasei Moto3, din cadrul Marelui Premiu de la Alcaniz, care se dispută pe circuitul de la Aragon.

Pilotul celor de la Leopard Racing a fost urmat pe podium de doi japonezi, Ayumu Sasaki, la primul podium din carieră, respectiv Kaito Toba.

Cursa clasei MotoGP este în direct pe Look Sport3, duminică de la ora 15:00.

Takaaki Nagami scrie istorie! Primul pilot japonez care pleacă din pole în MotoGP, după 16 ani

Takaaki Nakagami va pleca din pole-position, în a doua etapă din MotoGP care se dispută pe circuitul de la Aragon (Spania). Este prima plecare de pe primul loc la clasa mare al unui pilot din Japonia, după o pauză de 16 ani. Precedenta performanţă era stabilită de Makoto Tamada, pe o motocicletă Honda.

Nakagami a controlat sesiunea decisivă de calificări şi şi-a trecut în CV primul pole din carieră cu un avans clar, în faţa lui Franco Morbidelli. De pe ultimul loc al primei grile va pleca Alex Rins, de la Suzuki.

Mare absent al etapei iberice este Valentino Rossi, care este în izolare, fiind pozitiv cu Coronavirus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto

Ultimele articole Toate articolele