Ultima oră
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!
VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească
VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi VIDEO | FC Sevilla - Mallorca 2-1. Final de sezon liniştit pentru andaluzi

Max Verstappen a ieşit din spital după accidentul suferit duminică la Silverstone! Mesajul liderului clasamentului F1: "Un comportament lipsit de respect"

Formula 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20301079/1/profimedia-0622091467.jpg

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a părăsit spitalul după accidentul suferit duminică, în Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, în direct pe Look Sport+.

Verstappen a abandonat în primul tur la Silverstone, după o coliziune cu britanicul Lewis Hamilton (Mercedes). Cei doi s-au ciocnit după o manevră de depăşire a britanicului.

Monopostul lui Verstappen a lovit barierele de securitate. Pilotul Red Bull a ieşit rapid din maşină, vizibil în stare de şoc. Olandezul a fost transportat la spital.

Cursa a fost oprită cu steagul roşu, iar mai târziu lui Hamilton i s-a acordat o penalizare de 10 secunde de către comisarii FIA pentru acest accident. În cele din urmă, Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, punând capăt celor cinci victorii consecutive obţinute de Red Bull în acest sezon.

"Externat din spital după ce toate verificările au fost OK. Vă mulţumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase şi cele mai bune urări. Mă bucur că sunt bine. Foarte dezamăgit de a fi scos astfel (n.r. - din cursă). Pedeapsa dată nu ne ajută şi nu face dreptate după manevra periculoasă pe care Lewis a făcut-o pe pistă. Văzându-i cum sărbătoresc când încă eram în spital, arată un comportament lipsit de respect şi nesportiv, dar mergem mai departe", a scris Max Verstappen, pe Twitter.

Potrivit şefului Red Bull, Christian Horner, Verstappen (23 de ani) a suferit un "impact de 51G" cu barierele formate din cauciucuri.

După victoria de duminică, Lewis Hamilton s-a apropiat la 8 puncte de Max Verstappen în funtea clasamentului general al piloţilor.

Următorul Mare Premiu de Formula 1 va avea loc în Ungaria, pe 1 august, în direct pe Look Sport+.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele