Ultima oră
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor

Max Verstappen, dezvăluiri despre rivalitatea acerbă cu Lewis Hamilton: „Au fost momente tensionate”

Formula 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 31 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20449642/1/ver.jpg

Max Verstappen este foarte aproape de a opri hegemonia lui Lewis Hamilton şi de a câştiga primul său titlu de campion mondial în Formula 1. Pilotul olandez are 12 puncte avans faţă de pilotul celor de la Mercedes şi se află la 5 curse distanţă de cucerirea titlului. 

Între cei doi există o rivalitate vizibilă atât pe circuit, cât şi în afara acestuia. Despre care s-a scris deseori în media. Verstappen a oferit un interviu în care a dat mai multe detalii neştiute despre relaţia sa cu Hamilton. 

„Este mai bine aşa, eu cred că aşa trebuie să se întâmple în orice competiţie. Nu cred că vom lua masa sau vom ieşi împreună, dar, în privinţa mea, totul e ok. Fiecare dintre noi are acea dorinţă de a câştiga mereu, fiecare vrea să-l bată pe celălalt pe traseu.

Recunosc, au fost momente tensionate, dar, per total, totul e ok. Ştiu că este o bătălie, dar îmi văd de treaba mea şi sper să-mi măresc avantajul. Nu sunt genul visător, nu mă gândesc la ultima cursă, cea de la Abu Dhabi. O iau pas cu pas”, a declarat Verstappen. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele