Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Maxim, Ianis Hagi, Stanciu sau Stanciu se pregătesc pentru Islanda LIVE pe posturile Look! Programul meciurilor e aici

Stranieri Publicat pe 4 mar 2020
mail-share icon Email

Cei mai importanţi jucători ai naţionalei României pot fi urmăriţi în fiecare săptămână pe posturile LOOK, iar în acest weekend Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Alex Maxim sau Răzvan Marin au o nouă şansă să-l impresioneze pe Mirel Rădoi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19290335/1/ianis-hagi.jpg


Şumudică, Toşca şi Maxim întâlnesc liderul din Turcia, Trabzonspor, sâmbătă, de la 16:00, în direct pe Look Sport 3.

Tot sâmbătă, Răzvan Marin speră să primească o şansă la Ajax, în deplasarea cu Heerenveen din Eredivisie. Meciul e LIVE pe Look Sport,  de la 21:45.

Duminică, de la 14:00, Ianis Hagi are din nou ocazia să-i încânte pe fanii lui Rangers, în meciul cu Ross County, LIVE pe Look Sport 2.

Nicolae Stanciu e anunţat titlular în derby-ul Cehiei, Slavia Praga - Sparta Praga, de la 18:00, LIVE pe Look Sport 2.



Program transmisiuni

Sâmbătă, 7 martie

16:00 Gaziantep - Trabzonspor, LOOK SPORT 3
21:45 Heerenveen - Ajax, LOOK SPORT

Duminică, 8 martie

14:00 Ross County - Rangers, LOOK SPORT 2
18:00 Slavia Praga - Sparta Praga, LOOK SPORT 2

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Scoţia, Olanda şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet. Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele