Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Mbappe a făcut anunţul! Unde va juca din vară

PSG Publicat pe 22 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19428249/1/mbappe-1.jpg

Kylian Mbappe (21 de ani) a pus capăt tuturor speculaţiilor şi a anunţat unde va juca în sezonul următor. Francezul nu mai pleacă de la PSG, deşi presa din Spania anunţa că parizienii se înţeleseseră cu Real Madrid pentru transfer. Campionul mondial exclude total posibilitatea de a pleca de la PSG în această vară.

Sunt aici, am ajuns la al patrulea an în acest proiect. Suntem la aniversarea cu numărul 50 a clubului, aşa că este un an important pentru echipă, pentru fani şi pentru toată lumea. Voi fi aici, indiferent de ce se întâmplă. Voi încerca să obţin trofee cu echipa şi să dau tot ce am mai bun”, a spus Mbappe, pentru beIN SPORTS.

PSG şi Real Madrid aproape bătuseră palma pentru transferul lui Kylian Mbappe, a declarat Jerome Rothem, fost fotbalist al parizienilor şi la AS Monaco. Situaţia s-a schimbat din cauza pandemiei de COVID-19, care va duce la pierderi financiare importante. Pe lângă Kylian Mbappe, şi Neymar va rămâne la PSG din vară!

Potrivit presei din Franţa, situaţia financiară prin care trec echipele, le aduce în imposibilitatea să plătească sute de milioane de euro pentru cei doi. Barcelona şi Real Madrid şi-au arătat intenţia transferurilor în cazul lor.

Contractele celor doi jucători cu PSG expiră în vara lui 2022. Mbappe este cotat de transfermarkt.com la 200 de milioane de euro, iar Neymar la 160 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele