Ultima oră
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open
Cinci jucătoare din România au trecut de primul tur al calificărilor la Winners Open

Mbappe, despre prelungirea contractului cu PSG: "Sunt într-un loc în care îmi place, unde mă simt bine. Dar acesta este cel mai bun loc pentru mine? Nu am încă răspunsul"

Ligue 1 Publicat pe 12 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20242815/1/kylian-mbappe-f365-3.jpg


Francezul Kylian Mbappe este marea vedetă a fotbalului din Hexagon şi oficialii speră că el va rămâne la PSG, în ciuda insistenţelor de la Real Madrid.
 
Însă declaraţiile lui lasă semne de îndoială, cu un an înainte de expirarea contractului.
 
"Trebuie să iau decizia corectă, care este dificilă, şi să-mi dau toate şansele să mă decid. Sunt într-un loc în care îmi place, unde mă simt bine. Dar acesta este cel mai bun loc pentru mine? Nu am încă răspunsul. [...] Dar PSG înţelege cererea mea. Probabil şi pentru că ştie că nu voi face vreo nebunie. A fi un jucător grozav trebuie dovedit şi în afara terenului, unde trebuie să ştii cum să faci lucrurile cu clasă" , a declarat Mbappe.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele