Ultima oră
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe
Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee” Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee”
Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât” Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”

Mbappe nu va participa la Jocurile Olimpice, potrivit unor informaţii venite din Franţa

PSG Publicat pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20087756/1/mbappe-1.jpg

Atacantul formaţiei PSG, Kylian Mbappe, a informat Federaţia Franceză de Fotbal că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, informează marca.com.

Cu un an rămas din contractul său cu Paris-Saint-Germain şi cu Real Madrid care-l aşteaptă, Mbappe trebuie să se decidă dacă vrea să părăsească Franţa sau să încheie un nou acord cu clubul de pe Parc des Princes.

Le Parisien a scris că tânărul de 22 de ani nu va merge în Japonia la Jocurile Olimpice din această vară, chiar dacă este eligibil să fie convocat, deoarece limita de vârstă este de 23 de ani.

Această informaţie vine după ce marca.com a scris la începutul acestei săptămâni că Real Madrid a făcut din Mbappe şi Erling Haaland două obiective principale de transferuri în vară.

PSG nu renunţă însă la lupta pentru talentatul jucător, ademenindu-l cu un nou contract în valoare de 25 de milioane de euro, cu patru milioane de euro mai mult decât actualul său acord.

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele