Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Mbappe nu va participa la Jocurile Olimpice, potrivit unor informaţii venite din Franţa

PSG Publicat pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20087756/1/mbappe-1.jpg

Atacantul formaţiei PSG, Kylian Mbappe, a informat Federaţia Franceză de Fotbal că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, informează marca.com.

Cu un an rămas din contractul său cu Paris-Saint-Germain şi cu Real Madrid care-l aşteaptă, Mbappe trebuie să se decidă dacă vrea să părăsească Franţa sau să încheie un nou acord cu clubul de pe Parc des Princes.

Le Parisien a scris că tânărul de 22 de ani nu va merge în Japonia la Jocurile Olimpice din această vară, chiar dacă este eligibil să fie convocat, deoarece limita de vârstă este de 23 de ani.

Această informaţie vine după ce marca.com a scris la începutul acestei săptămâni că Real Madrid a făcut din Mbappe şi Erling Haaland două obiective principale de transferuri în vară.

PSG nu renunţă însă la lupta pentru talentatul jucător, ademenindu-l cu un nou contract în valoare de 25 de milioane de euro, cu patru milioane de euro mai mult decât actualul său acord.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele