Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Mbappe, tot mai departe de Real Madrid! PSG nu vrea să renunţe la starul francez. Pochettino: "Sunt foarte fericit"

PSG Publicat de Andrei Ionascu pe 30 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20377412/2/mbappe-psg.jpg

Real Madrid nu a ajuns la un acord cu PSG pentru transferul atacantului francez Kylian Mbappe (22 de ani). ‘Galacticii’ au oferit 180 de milioane de euro, dar clubul parizian e de neînduplecat. După încheierea partidei Reims – PSG 0-2, transmisă în direct pe Look Sport, antrenorul Mauricio Pochettino a spus că Mbappe va rămâne la Paris.

Real Madrid i-a oferit lui Mbappe un contract valabil până în vara anului 2027 şi un salariu de 35 de milioane de euro pe an, net.

Kylian Mbappe, care mai are un an de contract cu PSG, a înscris aseară ambele goluri ale parizienilor la Reims, în minutele 16 şi 63. PSG poate avea o tripletă de vis în atac, Neymar – Mbappe – Messi, în lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor.

"Kylian Mbappe este jucătorul nostru, ştiţi că industria fotbalului este plină de zvonuri. Preşedintele nostru şi directorul sportiv au fost foarte clari. Mbappe este cu noi. Sunt foarte fericit, este unul dintre cei mai importanţi jucători din lume", a declarat Mauricio Pochettino.

"Trei puncte, două goluri... noaptea perfectă", a scris Kylian Mbappe pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Sursa foto: Twitter PSG

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele