Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

McLaren, ”dublă” după 12 ani în Formula 1. Max Verstappen şi Lewis Hamilton s-au acroşat şi nu au terminat cursa

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20391814/1/ricciardo.jpg

Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Italiei, pe legendarul traseu de la Monza. Australianul a profitat de o conjunctură favorabilă, fiind ferit de probleme.

Pe locul secund s-a clasat coechipierul Lando Norris, care pe final a fost mai rapid, dar de la boxe i s-a transmis să o lase mai moale şi astfel nu a forţat. Pentru McLaren, este prima victorie după 10 de ani, precedentul triumf era adus la Interlagos (Brazilia) de Jenson Button. De asemenea, a fost realizată ”dubla”, după 12 ani. Ultima oară când au ocupat primele două trepte ale podiumului a fost în 2010, în cadrul Marelui Premiu al Canadei, când pilota drem team-ul Lewis Hamilton-Jenson Button.

 

Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas, care a câştigat sâmbătă cursa de sprint, în urma căreia a fost recompensat cu trei puncte.

Max Verstappen şi Lewis Hamilton s-au scos reciproc din cursă!

Marele Premiu al Italiei a oferit un scenariu ireal la mijlocul cursei. Max Verstappen şi Lewis Hamilton s-au scos reciproc din cursă!

Olandezul a venit pe exterior cu pneuri calde, iar Hamilton a închis pe primul viraj. Monopostul Red Bull s-a urcat peste cel al Mercedes, iar ambii piloţii au ieşit în decor.

Britanicul a fost salvat de sistemul de securitate halo, deoarece ar fi fost lovit în cap de roata lui Verstappen.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele