Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

Meci incredibil în Liga 2. VIDEO | Petrolul - Rapid 0-0. Giuleştenii au avut doi jucători eliminaţi şi un gol anulat, iar gazdele au ratat de trei ori de la 11 metri

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19418352/1/rap.jpg

Petrolul şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci foarte animat, deşi nu s-a marcat. Trupa lui Dan Alexa continuă seria fără gol din 2020, iar promovarea pare încă departe.

Hlistei a marcat în minutul 3, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. A urmat o nouă şansă, dar acelaşi Hlistei nu reuşeşte să îl învingă pe portarul advers.

În minutul 28 Lazăr a fost eliminat de la Rapid, după ce a primit două cartonaşe galbene. Primul act s-a termiant cu o ocazie mare a celor de la Petrolul, iar apoi a urmat un scenariu de necrezut.

Minutul 65 a adus un penalty pentru gazde, dar Arnăutu a ratat, arbitrul a dictat repetarea loviturii, deoarece portarul Popa nu a stat pe linia porţii. De data această executant este Laurenţiu Marinescu, care de asemenea nu are inspiraţie, dar acelaşi Popa nu stă pe linia porţii, proteastează vehement şi primeşte al doilea cartonaş galben, Alexa fiind nevoit să apeleze la Tătaru portarul de rezervă, care a stat bine la şutul lui Meza Coli, ce s-a dus mult peste poartă.

Pe final, prahovenii au atacat în valuri, dar s-au lovit de o defensivă de fier a celor de la Rapid, care a rezistat în 9 oameni.

 

Echipele de start:

  • Petrolul: R. Avram – Sîrghi (M. Bratu 31′), Andr. Răuţă, Ant. Manolache, Ţicu – Pierce (Şt. Blănaru 78′) – Gab. Deac, Meza Colli, Laur. Marinescu (cpt.), Saim Tudor – Arnăutu
  • Rapid: Mih. Popa – Bonnin, Al. Iacob, Mallo, Goge (cpt.) – R. Lazăr, Jorza – Sefer (G. Creţu 81′), Alami (Djuric 46′), Drăghiceanu (Al. Tătaru 72′) – Hlistei (Bg. Manole 83′)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele