Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Meciul City - Arsenal, din Premier League, amânat din cauza coronavirusului! Mai mulţi jucători ai tunarilor au intrat în autoizolare

Premier League Publicat pe 11 mar 2020
mail-share icon Email

Mai mulţi jucători ai echipei Arsenal au intrat la autoizolare după ce s-au întâlnit, la meciul din urmă cu două săptămâni, din Liga Europa, cu preşedintele clubului Olympiacos Pireu, Evangelos Marinakis, care a contractat coronavirusul, informează BBC.

Marinakis, care deţine şi clubul englez Nottingham Forest, a anunţat, marţi dimineaţă, pe reţelele de socializare, că a contractat Covid-19 şi că s-a plasat în autoizolare.

"Noul virus m-a <vizitat> şi mă simt obligat să fac public acest lucru. Mă simt bine şi am luat toate măsurile necesare, urmând instrucţiunile medicilor", a scris el.

Staff-ul şi jucătorii echipei din Grecia au mers la spital pentru control după acest anunţ.

Astfel, din motive de precauţie, partida Manchester City - Arsenal, programată, miercuri, în Premier League, a fost amânată.

"Sfatul pe care l-am primit din partea medicilor pune riscul ca jucătorii să dezvolte Covid-19 la un nivel foarte scăzut. Totuşi, urmăm cu stricteţe îndrumările guvernamentale, care recomandă ca oricine vine în contact apropiat cu o persoană care a contractat virsul trebuie să se autoizoleze acasă pentru 14 zile de la ultimul contact. Ca urmare, jucătorii nu sunt disponibili pentru meciul din această seară cu Manchester City, iar Prmier League a decis că partida trebuie amânată. Jucătorii vor rămâne acasă până la expirarea perioadei de 14 zile. Patru persoane din staff-ul echipei Arsenal, care s-a aflat în apropierea lui Marinakis în timpul meciului, vor rămâne de asemenea acasă până când se termină perioada de 14 zile", se arată în comunicatul "tunarilor".

Perioada de 14 zile expiră vineri şi jucătorii ar urma să revină în lot pentru partida de sâmbătă, cu Brighton.

Tot din cauza situaţiei în care se află Marinakis, Wolverhampton a cerut amânarea meciului cu Olympiacos Pireu, programat, joi, în Liga Europa, dar UEFA a refuzat, spre nemulţumirea grupării engleze.

"Există unele lucruri mai importante ca fotbalul. Sănătatea noastră şi a publicului este unul dintre ele. Poziţia noastră este că această călătorie prezintă un risc inutil pentru jucători, staff, suporteri şi familiile celor care călătoresc, în momente atât de critice şi incerte. Suntem preocupaţi şi de adversarii noştri, ai căror jucători şi staff au fost testaţi azi şi vor urma să joace într-un meci important, sub dificilele şi provocatoarele circumstanţe în care se află patronul lor suferind de virus", se arată în comunicatul clubului englez.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele