Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Meciul Lille-Lorient, amânat după 12 cazuri de COVID-19 la echipa oaspete

Ligue 1 Publicat pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20539219/1/maxresdefault-3-1.jpg

Meciul Lille-Lorient, programat sâmbătă, în etapa a XX-a a campionatului Franţei, a fost amânat, după 12 cazuri de COVID-19 la echipa oaspete.

Liga Franceză a fost de acord cu amânarea meciului, după ce Lorient a anunţat, miercuri, că are 12 jucători testaţi pozitiv.

Data la care va avea loc partida urmează să fie stabilită.

Este al doilea meci amânat din cauza COVID-19 în etapa a XX-a a campionatului Franţei, după Angers - Saint-Etienne, partidă reprogramată la 26 ianuarie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele