Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

Meciul RB Leipzig - Manchester City din Liga Campionilor se va desfăşura fără spectatori

Champions League Publicat pe 23 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20477429/1/man-city2-221fb.png

Meciul RB Leipzig - Manchester City, programat la 7 decembrie, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Campionilor, se va desfăşura fără spectatori, informează mundodeportivo.es.

Decizia aparţine autorităţilor landului Saxonia, care, printre altele, au interzis accesul spectatorilor la orice eveniment sportiv până la 12 decembrie, în urma recrudescenţei cazurilor de infectare cu noul coronavirus în întreaga Germanie.

Saxonia are cea mai dificilă situaţie din ţară în acest moment, cu 793 de cazuri de Covid-19 la 100.000 de locuitori, în condiţiile în care proporţia de vaccinare în rândul populaţiei este sub 60 la sută.

Astfel, nu numai meciul din Liga Campionilor, ci şi partidele pe care Leipzig le va disputa pe teren propriu în Bundesliga vor fi afectate de aceste restricţii, respectiv întâlnirile cu Bayer Leverkusen, de duminică, şi cu Borussia Monchengladbach, din 11 decembrie.

Într-un comunicat, clubul din Leipsig a criticat guvernul local pentru că nu a conceput un plan viabil pentru a opri pandemia.

În campionat, Leipzig ocupă locul 7, cu 18 puncte, în 12 etape, la trei puncte de Leverkusen, de pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în Liga Campionilor. În ediţia actuală a acestei competiţii, echipa germană este pe ultimul loc al Grupei A, cu un punct în patru jocuri şi doar cu şanse de a mai prinde calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, la luptă cu Club Brugge (4 puncte).

Şi landul Bavaria a luat măsuri în faţa creşterii numărului de cazuri de Covid19, limitând la 25 la sută capacitatea arenelor, proporţie care poate fi ocupată doar de persoane vaccinate, trecute prin boală şi cu test PCR negativ.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri