Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Meciul Sepsi – Rapid Bucureşti se vede pe PrimaTV, sâmbătă, de la 19:30, în comentariul lui Florin Călinescu şi Bogdan Cosmescu!

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20411734/1/meci-sepsi-rapid1920x1080-comentatori.jpg

Sâmbătă, de la ora 19.30, Prima TV difuzează meciul de Liga 1, Sepsi – Rapid Bucureşti, iar comentatorii acestuia vor fi Florin Călinescu şi Bogdan Cosmescu.

Cele două echipe se întâlnesc în cea de-a unsprezecea etapă a Ligii 1, pe terenul celor de la Sfântu Gheorghe care tocmai s-au despărţit de antrenorul Leo Grozavu, după 9 meciuri consecutive fără victorie, Sepsi ocupând în acest moment locul 12, din 16.

Pe de altă parte Rapid, ca nouă promovată, a avut un start de sezon foarte bun care însă nu a  continuat şi în ultimele etape, în care a înregistrat 2 înfrângeri şi un egal.

În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfăşurarea celui mai interesant campionat intern din ultimii ani, care adună la start orgoliile echipelor de tradiţie din fotbalul românesc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri