Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

Meciul Spartak Trnava - Sepsi, din preliminariile Conference League, va fi transmis în direct pe Look Sport+

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20306333/1/sepsi-meci.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregăteşte pentru debutul în cupele europene. Echipa pregătită de către Leo Grozavu joacă joi, 22 iulie, de la ora 20:00, în deplasare, cu echipa slovacă Spartak Trnava, în manşa tur din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport+.

La finele sezonului trecut, Sepsi Sfântu Gheorghe s-a clasat pe locul 4 în play-off-ul Ligii 1 şi a câştigat meciul de baraj cu FC Viitorul (actualmente Farul Constanţa), scor 1-0.

Sepsi a jucat un singur meci oficial în noul sezon, 2-0 cu Academica Clinceni în Liga 1. În schimb, Spartak Trnava a jucat în primul tur preliminar din Conference League: 2-3 şi 2-0 cu echipa malteză Mosta.

Iată ce au declarat antrenorul de la Sepsi, Leo Grozavu, şi fundaşul Bogdan Mitrea înaintea meciului cu Spartak Trnava.

Meciul retur este programat pe 29 iulie, la Sfântu Gheorghe. Dacă va trece de Spartak Trnava, Sepsi va înfrunta învingătoarea din ‘dubla’ Sutjeska (Muntenegru) – Maccabi Tel Aviv (Israel).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele