Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Meciul Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj, din play-off-ul Europa League, a fost reprogramat de UEFA

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 13 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20361197/1/cfr-steaua-rosie.jpg

CFR Cluj şi Steaua Roşie Belgrad se vor înfrunta în play-off-ul pentru grupele Europa League. UEFA a decis ca partida tur, de la Belgrad, să se dispute marţi, 17 august, de la ora 22:00, chiar dacă toate celelalte jocuri din preliminariile Europa League sunt programate joi.

UEFA a luat această hotărâre pentru a evita o confruntare între fanii celor de la Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad, marile rivale din Serbia. Partizan joacă joi în play-off-ul pentru grupele Conference League.

Stadioanele celor două rivale din capitala Serbiei sunt poziţionate foarte aproape unul de celălalt şi, în cazul în care jucau în aceeaşi zi, chiar dacă Steaua Roşie juca acasă şi Partizan în deplasare, exista posibilitatea unor conflicte între suporteri.

Meciul retur dintre CFR Cluj şi Steaua Roşie Belgrad este programat joi, 26 august, de la ora 21:30, pe arena ‘Dr. Constantin Rădulescu’.

Steaua Roşie Belgrad a fost eliminată în mod surprinzător de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (1-1 şi 0-1). CFR Cluj a pierdut dubla manşă cu Young Boys Berna (1-1 şi 1-3).

Învingătoarea din această dublă confruntare va juca în grupele Europa League, iar învinsa va evolua în grupele Conference League.

În sezonul 2020-2021, Steaua Roşie Belgrad şi CFR Cluj au jucat în grupele Europa League. Doar sârbii s-au calificat în play-off.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20361197/2/cfr-program.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele