Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori

Alte campionate externe Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19496339/1/ol.jpg


Guvernul olandez a anunţat, luni seară, că manifestaţiile sportive nu vor mai avea loc cu public, decizie acceptată cu regret de Federaţia Olandeză de Fotbal.
 
"Fotbalul a făcut totul şi a investit masiv pentru a crea un mediu sigur pe stadioane. Credem că a funcţionat bine şi cercetările arată că totul merge bine. Totuşi, Guvernul a optat pentru aceste măsuri şi noi trebuie să le acceptăm. Din nefericire", a anunţat KNVB.
 
În primele trei etape, meciurile din campionatul Olandei s-au disputat cu un număr limitat de spectatori.
mail-share icon Email
viewscnt