Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

Meciurile naţionalei de handbal feminin la Campionatul Mondial din Spania sunt transmise pe LookSport! Vom evolua fără Cristina Neagu

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20486676/1/rom-han.jpg

Meciurile naţionalei de handbal feminin a României la Campionatul Mondial din Spania pot fi urmărite, din 2 decembrie, pe Look Sport.

Cea de-a 25 a ediţie a turneului are loc în Spania şi este pentru prima oară când participă 32 de echipe, în loc de 24, câte jucau până acum.

România face parte din grupa C, alături de Norvegia, Kazahtan şi Iran şi va juca primul meci cu Iranul pe 3 decembrie, transmis de Look Sport +, de la ora 19.00.

Va fi pentru prima dată, după mulţi ani, când România joacă fără Cristina Neagu, una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii.

Următoarele meciuri ale României sunt programate pentru 5 decembrie, de la ora 19.00, cu Kazahtan, şi pe 7 decembrie, de la ora 21.30, cu favorita câştigării grupei, Norvegia. Cu această echipă, România s-a confruntat de mai multe ori în ultimii ani, nordicele câştigând 13 din cele 15 partide directe.

Franţa, campioana olimpică de la Tokyo, va fi cap de serie în grupa A, în timp ce campioana mondială en titre, Olanda, va juca în grupa D. Primele 3 clasate din cele 8 grupe se vor califica mai departe în grupele principale.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele