Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

Mega-transferul pregătit de Real pentru sezonul următor! El va fi ”creierul” de la mijlocul terenului

La Liga Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19379693/2/real-madrid-1.jpg

Sergej Milinkovic-Savic, de la Lazio Roma, este una din ţintele lui Real Madrid, pentru această vară. Potrivit cotidianului spaniol AS, sârbul este dorit în echipa pe care Zidane vrea să o reconstruiască pentru sezonul următor. Spaniolii vor avea serios de muncă pentru realizarea transferului, întrucât şi alte echipe importante îl vor pe Savic, în special cele din Anglia, Manchester City şi Chelsea, dar şi multipla campioană a Franţei, PSG.

La 25 de ani, Savic este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din campionatele de top ale Europei. Numai în acest sezon are 31 de meciuri pentru Lazio, 5 goluri şi 7 pase decisive. Plecarea de la Lazio are toate şansele să se materializeze, întrucât tinde să ajungă la o echipă cu care se poate bate cu şanse reale la trofee. A fost cumpărat de clubul la care evoluează şi Radu Ştefan în 2015, de la Genk, pentru 18 milioane de euro, dar acum se poate obţine pe el o sumă de peste 100 de milioane de euro.

Ce transferuri mai au în plan madrilenii

Afacerea nu va fi una uşoară nici în cazul lui Haaland, notează Mundo Deportivo, care apreciază că BVB nu vor lăsa din preţ şi vor cere exact clauza de transfer stipulată în contract, de 60 de milioane de euro. Sumă deloc mare, ţinând cont de statisticile lui Haaland şi evoluţiile remarcabile din Bundesliga şi Liga Campionilor. În 11 meciuri, a marcat de 12 ori şi a oferit două pase decisive. 

Dayot Upamecano, fundaşul de 21 de ani al lui Red Bull Leipzig, este şi el dorit de Real Madrid. Spaniolii au avut probleme în acest sezon şi în zona apărătorilor, şi l-au trecut pe lista de transferuri pe fotbalistul din Bundesliga.

Potrivit AS, cheia transferului ar fi impresarul lui Upamecano, care este şi agentul lui Toni Kross. Acesta este apropiat de Real Madrid şi ar putea să ”lucreze” mai mult pentru ca mutarea să se perfecteze după terminarea sezonului actual. Zinedine Zidane (47 de ani) are, însă, şi probleme, potrivit presei din Spania, din cauza unor disensiuni din lot. Nu tot vestiarul îl place pe tehnicianul francez. În vară va încerca să renunţe la ”vocile rele”. Cele mai importante nume sunt James Rodriguez (28 de ani) şi Gareth Bale (30 de ani).

Real Madrid are un sezon dificil, pe care îl poate termina fără a mai câştiga vreun trofeu. În La Liga este pe locul 2, la două puncte de Barcelona, iar în Liga Campionilor situaţia este şi mai complicată. A pierdut turul, de pe teren propriu, din optimi, scor 1-2 cu Manchester City, iar returul va fi foarte dificil.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele