Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Mercedes a dominat prima şedinţă de antrenamente, în Formula 1! Hamilton şi Bottas au scos cei mai buni timpi

Formula 1 Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

Piloţii echipei Mercedes, campioana mondială en titre, Lewis Hamilton şi Valtteri Bottas, au înregistrat cei mai buni timpi în prima şedinţă de antrenamente din sezonul 2020, care a avut loc, vineri, pe circuitul de la Spielberg, în Austria. Sextuplul campion mondial a înregistrat cel mai bun timp pe turul de circuit, un minut, patru secunde şi 816 miimi, iar coechipierul său finalandez, 1:05.172.

Olandezul Max Verstappen de la Red Bull Honda a fost cronometrat cu 1:05.418, al treilea timp, în timp ce piloţii Ferrari au avut timpi modeşti, 1:05.924 - Charles Leclerc, locul 10 şi 1:06.077 - Sebastian Vettel, locul 12. A doua sesiune de antrenamente va avea loc tot vineri, de la ora 16.00.

Calificările sunt programate sâmbtă, de la ora 16.00, iar Marele Premiu al Austrei, prima etapă a sezonului, se va desfăşura duminică, de la ora 16.00. Campionatul Mondial de Formula 1 ar fi trebuit să înceapă la 15 martie, în Australia, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Un nou sezon de Formula 1 începe duminică cu Marele Premiu al Austriei. ocazie cu care LOOK SPORT 3 lansează conceptul MOTORS & FIGHTS, urmând să transmită competiţii precum Formula 1, Moto GP, NASCAR sau UFC.

Duminică, 3 iulie, începe un nou sezon de Formula 1, cu Marele Premiu al Austriei. Aşteptată cu nerăbdare de iubitorii sporturilor cu motor, revenirea ”Marelui Circ” coincide cu o încă veste bună pentru telespectatori: LOOK SPORT 3 va lansa conceptul MOTORS & FIGHTS, canalul urmând să transmită competiţii de superanvergură, precum Formula 1, Moto GP, NASCAR sau UFC.

Toate antrenamentele, sesiunile de calificare, dar şi cursa propriu-zisă se vor putea vedea în direct pe LOOK SPORT 3, post ce se regăseşte în oferta tuturor operatorilor de cablu din România.

În acest weekend LOOK SPORT 3 lansează conceptul MOTORS&FIGHTS, dedicat iubitorilor motoarelor, vitezei, forţei, adrenalinei şi celor mai spectaculoase lupte.

Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Campionatul Mondial de motociclism viteză MotoGP, cel autohton MotoRC, campionatul american NASCAR sau luptele profesioniste din cuşca UFC sunt doar câteva dintre competiţiile ce promit spectacol pe LOOK SPORT 3. Întregul weekend va fi dedicat vitezei, nu doar datorită Formulei 1, cât şi curselor din Formula 2, Formula 3 şi Porsche SuperCup. Şi pentru a nu rata cele mai tari momente ale tuturor acestor superproducţii, telespectatorii pot pleca oricând din faţa televizoarelor, continuând vizionarea pe www.looksport.ro.

LOOK SPORT 3 MOTORS&FIGHTS 3-5 IULIE

Sâmbătă, 4 iulie

    11:25 Cursa 1 Formula 3

    13:00 Antrenamente Formula 1

    16:00 Calificări Formula 1

    17:45 Feature Race Formula 2

Duminică, 5 iulie

    10:45 Cursa 2 Formula 3

    12:10 Sprint Race Formula 2

    13:20 Porsche SuperCup

    16:10 Marele Premiu al Austriei Formula 1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele