Ultima oră
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Mesaj de avertizare pentru Dennis Man cu privire la Parma: ”Nu ştiu cât de bine ar fi să plece”

FCSB Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19902573/1/man.jpg

Dennis Man, golgheterul din Casa Liga 1 şi al celor de la FCSB, a fost avertizat de Geraldo Alves, fratele fundaşului Parmei Bruno Alves şi fost jucător al roş-albaştrilor, că ar trebui să se gândească de două ori înainte să se transfere la penultima clasată din Serie A.

Geraldo Alves ştie din interior că formaţia se confruntă cu o perioadă grea, italienii schimbând antrenorul şi având mulţi jucători accidentaţi. În plus, fostul fundaş central vede fotbaliştii români mult mai potriviţi pentru fotbalul spaniol decât pentru cel italian.

”Nu-l văd la Parma în acest moment! Fratele meu e acolo, iar echipa traversează o perioadă foarte grea. Au schimbat antrenorul, au mulţi jucători accidentaţi. Nu ştiu cât de bine ar fi să plece acum la o echipă precum Parma.

Eu văd jucătorii români evoluând mai repede în Spania decât în Italia. În Italia e un fotbal închis, se bazează mult pe alergare, pe muncă. Greu să găseşti antrenori care să te lase să joci. Doar Atalanta joacă un fotbal diferit faţă de celelalte echipe din Italia.

Nu putem spune dacă valorează cât spune Gigi Becali. Important e ca un conducător sau un antrenor (n.r - de la un club din străinătate) să se îndrăgostească de el şi să spună că îl place foarte mult pe jucător şi că are nevoie de el.”, a declarat Geraldo Alves pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele