Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Mesaj emoţionant al antrenorului Atalantei, înainte de meciul cu PSG. ”Este o motivaţie în plus pentru noi ceea ce s-a întâmplat acolo”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19449480/1/gas.jpg

Sferturile UEFA Champions League debutează diseară, de la 22:00, în direct pe Look Plus, cu partida Atalanta - PSG.

Gian Piero Gasperini, antrenorul italienilor a avut un mesaj emoţionant, înainte de partida care îi poate trimite pe elevii săi în semifinale. Acesta a făcut o paralelă cu situaţia din Bergamo, un epicentru al pandemiei de Coronavirus, atât la nivel de Italia, cât şi la nivel de Europa.

„Ştim că aşteptările sunt mari în ceea ce priveşte acest meci şi ştim câtă pasiune au cei din Bergamo şi din prejur pentru Atalanta. Este o motivaţie în plus pentru noi ceea ce s-a întâmplat acolo. Trebuie să ne reprezentăm oraşul în cel mai bun mod posibil şi să le dăm oamenilor un motiv să zâmbească”, a spus Gian Piero Gasperini, la conferinţa de presă, de dinaintea meciului cu Paris Saint Germain.

mail-share icon Email
viewscnt