Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Mesaj emoţionant primit de Diego Maradona, de la marele rival Pele, cu ocazia zilei de naştere. ”Să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc"

Special Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19570856/1/pele.jpg

Fostul fotbalist argentinian, în prezent antrenor, Diego Armando Maradona, a împlinit vineri, 60 de ani, şi şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare, după ce a fost contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19.

Un mesaj emoţionant la ceas aniversar a venit de la Pele, marele său pentru titlul de cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor din Brazilia.

"Marele meu prieten Maradona, te voi aplauda mereu şi te voi susţine întotdeauna (...), ca tu să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc", a scris fotbalistul brazilian, pe pagina sa de Instagram.

Ziua de naştere în izolare

Diego Maradona, în prezent antrenor la echipa argentiniană Gimnasia y Esgrima, a fost plasat în izolare, în mod preventiv, pentru că a fost contact cu o persoană care prezintă simptome de Covid-19, potrivit presei locale.

Una dintre gărzile sale de corp "s-a trezit cu simptome de Covid-19 şi a fost plasat în carantină, în aşteptarea testelor", scrie cotidianul Ole.

"În aşteptarea mai multor informaţii, Maradona va rămâne în izolare la locuinţa sa din La Plata", a scris cotidianul Pagina/12.

Sursa mai sus citată scrie că Maradona va face testul pentru Covid-19 joi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele