Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Mesajul "de lider" transmis de Mirel Rădoi tânărului Bănel Nicoliţă, în 2005: "Am ieşit din birou şi am zis 'băi, sunteţi nebuni? Am vorbit cu Mirel Rădoi!'"

Superliga Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19379497/1/vlcsnap-2019-03-26-18h11m16s62.png
Bănel Nicoliţă (35 de ani) şi-a adus aminte cu plăcere de momentul în care lăsa Timişoara pentru Bucureşti şi semna cu Steaua. Se întâmpla în pauza de iarnă a sezonului 2004/2005, iar 5 ianuarie 2005 e ziua care nu va ieşi prea curând din memoria mijlocaşului dreapta.
 
"A fost o zi foarte grea, din toate punctele de vedere. Am avut emoţii foarte mari. Am coborât din tren, a venit Radu Paligora şi m-a dus la vizita medicală. Când i-am văzut acolo pe toţi nu puteam să mai vorbesc", şi-a amintit Bănel, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Ziua în care liderul Rădoi l-a întâmpinat telefonic pe tânărul Nicoliţă

Un lider al vestiarului roş-albastru la acea vreme, Mirel Rădoi a vrut să vorbească cu tânărul Bănel şi să se asigure că acesta nu are niciun dubiu. Pentru Nicoliţă, scurta convorbire cu actualul antrenor al echipei naţionale e ceva de neuitat: "Pentru mine a fost o bucurie imensă când mi l-a dat la telefon, când am semnat cu Steaua, pe 5 ianuarie 2005. Meme Stoica l-a sunat pe Mirel, 'uite vrea şi Mirel să vorbească cu tine'. Eram transpirat tot, galben. Mi-a zis 'vino la Steaua, că e un club serios'. Bineînţeles că nici nu mă gândeam, am semnat cu ochii închişi. După ce am ieşit din birou, 'băi am vorbit cu Mirel Rădoi, sunteţi nebuni?'", a rememorat fostul UEFAntastic.
 
După 263 de meciuri pentru Steaua în perioada 2005-2011 şi o prezenţă în semifinalele Cupei UEFA, Bănel a luat drumul străinătăţii, spre Franţa, unde a jucat pentru Saint Etienne şi Nantes. S-a întors în ţară în 2005, la Viitorul, a mai jucat pentru ASA şi Aris Limassol, iar acum încearcă să pună pe harta fotbalistică a României echipa din Făureiul natal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele